Beredskabsforbundet takker for fine jubilæumsgaver

29-07-2014

2014 er som bekendt jubilæumsår for Beredskabsforbundet, som præcis d. 8. juni rundede de 80 år. I den forbindelse modtog forbundet gaver ved receptionen på Folkemødet på Bornholm og ved Landsrådsmødet i Nyborg, der blev afholdt i løbet af juni måned.

Beredskabsforbundet glæder sig over alle gaverne og løfter her sløret for, hvad præsidiet har besluttet, de skal bruges til:

Fra det svenske Civilförsvarsförbundet modtog forbundet en fin blå glasflaske og en nødradio. I forbindelse med vores forebyggelsesuddannelse ”Den Robuste Borger”, vil vi anbefale borgerne at anskaffe en kombineret nødradio og lommelygte, der ligesom denne er drevet på solenergi eller ved håndkraft med den indbyggede dynamo. En anden smart detalje er, at man kan bruge den til at genoplade sin mobil-telefon.

Fra Foreningen af Kommunale Beredskabschefer og fra Hjemmeværnet modtog forbundet to flotte skjold, som er blevet hængt op, så de er synlige for alle, både gæster og ansatte på landssekretariatet.

Fra Københavns Brandvæsen modtog forbundet et fint billede, der forestiller en brandudrykning af ældre dato og som ligeledes hænger på væggen hos landssekretariatet.

Uniformer til nye forebyggelsesundervisere
Fra Falck modtog forbundet en flot pengegave på 25.000 kroner. Denne gave skal anvendes til indkøb af uniformer til de nye undervisere på Beredskabsforbundets forebyggelseskursus, ”Den Robuste Borger”.

Ved Landsrådsmødet gav Falck samtidig et bidrag til Barakkens Venner Frøslevlejren, da de lovede, at fordoble det beløb, der blev indsamlet i Barakkens medbragte mælkejunge. I alt blev der indsamlet 9.833,33 kroner.

Fra Aktieselskabets Dampskibsselskabet Orient Fond modtog forbundet et flot legat på 50.000 kroner. Også disse penge vil blive anvendt til indkøb af uniformer til nye undervisere på forbundets forebyggelseskursus.

På fotoet ses Sven Lindgren, formand for det svenske Civilförsvarsförbundet (tv)  overrække gaver til Beredskabsforbundets præsident Tom Behnke.
Seneste nyt

15-08-2017

Brandkadetter - en gevinst for samfundet

Projektet ”Brandkadetter i Danmark” skaber samfundsmæssig værdi syv gange større end investeringen – men er ved at løbe tør for penge

 

09-08-2017

Arbejdsdeling i beredskabet drøftet i forhandling

”Regeringen og KL har drøftet arbejdsdelingen mellem det kommunale og statslige beredskab som led i forhandlingerne om kommunernes økonomi for 2018”, oplyser finansminister Kristian Jensen

07-08-2017

Helt klart den bedste beslutning…

Nyt nummer af Beredskabsforbundets magasin Beredskab er ude

14-07-2017

Utænkelige udfordringer?

Beredskabsforbundet ser frem til spændende diskussioner på Danske Beredskabers årsmøde den 22.-23. august

 

06-07-2017

Østbørn i det danske sommerland

For 25. gang er Projekt Østbørn værter for en række sommerlejre for børn fra østeuropæiske børnehjem

04-07-2017

Ekstra indsats gav 20 mulige deltidsbrandfolk

Beredskabsinfo beretter, at Nordsjællands Brandvæsen har haft succés med at gå i lokalpressen for at efterlyse nye medarbejdere til at styrke deltidsbemandingen

30-06-2017

Femø invaderet af brandkadetter og regn

Der er fuld gang i Brandkadetterne i Danmarks årlige sommerstævne

27-06-2017

Udvalgsspørgsmål til minister: Flere midler til beredskabet?

Hvilke ønsker blev der fremført ved forhandlingerne om kommunernes økonomi i 2018?

 

21-06-2017

Sikker Sankt Hans

Sankt Hans aften er en traditionsrig aften. Men ild i naturen kan hurtigt udvikle sig og ødelægge hyggen. Beredskabsforbundet har en række sikkerhedsråd som øger chancen for en sikker og hyggelig aften

15-06-2017

Er beredskabet robust nok til at håndtere fremtiden?

Beredskabsforbundet er med til at arrangere debatmøde ved Folkemødet på Bornholm

Kategori: Nyhed, Arrangement
 Abonnér på nyhederne